jobbPro är en rekryteringsbyrå och utbildningsleverantör med över 30 konsulter

i Storbritannien och Sverige, vi tillhandahåller specialiserade rekryteringstjänster och träning till över 100 kunder.

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas. För mer information, se våra Integritetspolicy.
Jag godkänner

Grundades 2022, en del av Cavendish International Education Ltd, tidigare känd som ”The Educators” för att bekämpa efterdyningarna av pandemin på arbetskraften i Storbritannien och Europa, fokusera på ålders- och minoritetsdiskriminering. Vi har blivit kända för att koppla samman begåvade kandidater och briljanta organisationer inom utbildning, välgörenhet, myndigheter, professionella tjänster, finans, bostäder, fastigheter och byggande, social omsorg och hälsa och teknologi.

Vi utrustar ledare med strategi och vision.

Vårt samhälle har förändrats enormt de senaste åren. Vi lever i en alltmer global värld, där olika raser, kulturer, kön och identiteter är allt närmare sammankopplade. Och allas behov ska täckas lika. EW Groups forskning visade att fördelarna med mångfald och inkludering på arbetsplatsen är mycket större än att bara skapa ett jämställt samhälle, organisationen kommer också att förstå sina kunder bättre och bli snabbare, bättre på att lösa problem vilket resulterar i att förbättra affärsinnovation, övergripande affärsresultatet och företaget rykte.

Missar du de bästa kandidaterna som finns tillgängliga i din önskade talangpool?

Vet du hur målgruppen för ditt jobb ser ut?

Rekrytering är dyrt. Den genomsnittliga anställningskostnaden tenderar att variera för varje roll, och en betydande del av det kommer fortfarande att spenderas även om du inte får en ny anställd. Det är inte ens att komma in på den förlorade produktiviteten och tiden som ägnas åt att leta efter kandidater. Om du inte vet hur din kandidaternas talangpool ser ut, kan du lätt slösa resurser på ett fruktlöst jobbsökande.

Skulle du kunna ta bort en del av smärtan med rekrytering genom att börja med en lista över de bästa talangerna som finns tillgängliga?

Att hitta de bästa tillgängliga kandidaterna tar tid och resurser, att söka och gräva igenom hundratals kandidater och ansökningar.

Varför inte låta oss ta hand om det åt dig och låta dig fokusera på intervjuprocessen?

Intervjua och bedöma presumtiva sökande och matcha dem med lediga tjänster hos kundföretag

88%

Framgångsrika

Toppval

Verkställande tjänster

100+

Företag

We boost our clients to get more sales

Vi ökar våra kunders resultat genom att optimera deras arbetskraftspotential.

Låt oss förstärka din personal & rekryteringsprocess!

info@jobbpro.co.uk