Om tjänsten:

Vi söker handledare som älskar att arbeta med individuella samtal och arbeta i ett bolag som genom digitala processer förenklat schemaläggning och administrationen, samt har personer som arbetar med administrativ support till handledaren.

Hybrid working: I takt med att nya arbetsmetoder utvecklas i våra tjänster finns nu möjligheten för oss att tillsätta denna tjänst där du kommer ha som främsta arbetsuppgift att utföra individuella coachande samtal med deltagare med mål att de ska komma ut i arbete eller studier, du kommer inte att exempelvis ansvara för öppettider.

I tjänsten ingår förutom att stötta klienterna med tips och motiverande stöd även att justera deras CV, administration av ditt arbete och att bidra med god arbetsmiljö på den egna arbetsplatsen.

Du kommer ingå i ett arbetslag med drivna personer som brinner för sitt arbete och har högt fokus på att ständigt uppnå resultat med sina deltagare.

Om dig:

Det finns formella kompetenskrav, exempelvis måste du ha:

  • Minst 120 högskolepoäng eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola, inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, psykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet. Eller – Ett års eftergymnasial utbildning med 3 års arbetslivserfarenhet inom arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor, arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, arbete med social- och gruppsykologi eller karriärvägledning.
  • Meriterande med ytterligare språkkunskaper och erfarenhet från rekrytering/bemanning och/eller försäljning och B2B.

Det är viktigt att du har betyg och arbetsgivarintyg som visar att du har rätt kompetens. Tanken med de formella kompetenskraven är att du ska kunna vägleda en person och både ha förståelse för personens situation – och veta hur en arbetsgivare tänker i en anställningsprocess. Vi tror du är en person som vågar ta plats i ett socialt sammanhang. I arbetet krävs det både att kunna vara stöttande, bestämd och kreativ.

Eftersom många utbildningar och coaching finns online kräver det att du har grundläggande datorkunskaper och kan använda Zoom kommunikationsverktyg. Liksom det kommer att vara fördelaktigt om du har använt Moodle för träning tidigare då du behöver använda det ibland i ditt arbete.

Om ansökan:

Rekrytering sker löpande så ansök så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, skicka in CV via formuläret här, och inte via e-post, telefon eller brev.

Har du frågor kring tjänsten?
Just nu har vi hög belastning på vår telefonväxel, vänligen skriv tydliga frågor till info@jobbpro.net

Låt oss få saker att hända

jobbpro team

Sandra Jakobsson

Rekryteringskonsult

Genom att lämna in mina uppgifter samtycker jag till att bli kontaktad