Lägg upp jobb på flera plattformar med ett klick.

Superboost din rekryteringsprocess och kom ihåg att vi är inte en platsannonssida, vi främst är en rekryteringsbyrå och utbildningsleverantör. Den här tjänsten är bara för att hjälpa våra kunder att komma igång med sina headhunting. Du är alltid välkommen att kontakta oss för skräddarsydda tjänster. Vi hjälper dig mer än gärna med ditt projekt. Den här tjänsten kommer dock att lista din jobbannons på vår webbplats och associerade webbplats listad under formuläret i 30 dagar.

  • Avgift för denna tjänst är 4995 SEK

Ytterligare förmån:

Förutom att din jobbannons visas på våra och våra medarbetares webbplatser, kommer vi att lägga upp alla jobb som listas på våra sociala medier. Samt börja matcha positionen med våra kandidater så kommer våra headhunters att börja leta efter rätt kandidat för positionen. Det kommer inte att tillkomma någon extra avgift om du bestämmer dig för att inte gå vidare med de kandidater som vår headhunter föreslår, men om du väljer en av dessa kandidater kommer det att vara 15-25% förmedlingsavgift.

Det tillkommer inga extra avgifter för de kandidater som svarar på annonsen och kontaktar ditt företag direkt. De extra avgifterna tillkommer endast om jobbPro hanterar hela din rekryteringsprocess.