Tjänster

Dagens vision är morgondagens verklighet.

Reklam

Rikta in källor där olika kandidater samlas.

Prestanda

Utnyttja AI för att granska CV.

Optimering

Ökad mångfald i kandidatscreening

  • Rekrytering

Skräddarsydda tjänster för lokala marknader.

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sina rekryterings-processer och öka avkastningen på investeringen i sina anställningsinsatser.

Utnyttja kraften i sociala medier, sökmotorer och AI

Håll dig uppdaterad med tekniker som kan hjälpa dig att hitta den perfekta personen för jobbet.

jobbPro stödjer rekryteringskunder med:

Hjälper till att minska kostnaderna för jobbannonser, öka räckvidden för ett jobbinlägg och förbättra anställningsprocessen med hjälp av sociala medier och sökmotorannonsering.

Ett antal studier inklusive en rapport från MRNetwork indikerar att vi lever i en kandidats värld nu. En organisations namn och varumärke räcker inte längre för att locka högkvalificerade personer.

Din kandidat är konsument och skulle vilja bli behandlad som sådan. Så vi samarbetar med ditt marknadsföringsteam för att först bygga en anställd persona och sedan använda denna persona för att nå utvalda målkandidater, vilket säkerställer att du når ut till kandidater som kommer att tillföra mycket mer värde till din organisation.

För att ge dig den bästa kandidaten tittar vi på både aktiva och passiva kandidater för att hitta de idealiska övervägandena för jobbet och presentera jobberbjudanden till dessa riktade kandidater.

Den här tjänsten är speciellt mycket effektiv för högkvalificerade yrkes- och chefsbefattningar eftersom vi pratar med även lämpliga kandidater som inte ens letar efter ett jobb och använder övertygande teknik för att övertyga dem om att söka.

  • Coaching & Presentationsstöd

Personlig utveckling

Vi fokuserar på att utveckla vår klients förmåga och potential, inte bara för att skaffa fler färdigheter för framgång, utan också utveckla en högre nivå av självkänsla och positivitet som hjälper i vardagen.

  • Utbildning

Företag eller privatpersoner, inga problem!

Certifierade kompetens-baserade utbildningar för individer och organisationer för att öka produktiviteten…

Marketing Expert
Sandy Reiff

e‐rekrytering & mångfaldskonsult

Rådgivning om moderniserade rekryteringsprocesser med fokus på mångfald, rättvisa och inkludering.
Öka effektivitet efter automatisering av delar av rekryteringsprocessen.

Att få framtiden att fungera för alla.

Låt oss få saker att hända.

Oavsett vad du behöver assistent med… startar vi alltid projektet med situationsanalys för att kunna erbjuda den mest effektiva lösningen utifrån dina unika behov.

“Vid rekrytering finns det inga bra eller dåliga erfarenheter – bara lärande! Vi har över 30 års erfarenhet av branschen och gör vårt bästa för att hjälpa dig utifrån din unika situation. Vi finns för dig.”

Tony Zohari

Grundare jobbPro.net

Karriärvägledare
Richard Madsen
Karriär/studievägledare

Genom att lämna in mina uppgifter samtycker jag till att bli kontaktad.