Investerare i människor.

Rekrytering

Smartare kompetensmatchning för dig och ditt företag.

Rekrytering

Erfarna rekryteringskonsulter

JobbPro har en bred bas med över 30 års erfarenhet från rekrytering, digitalisering och utveckling av människor. Det ger oss en utmärkt stabil grund att stå på när det gäller att bedöma kandidaternas verkliga kompetens och potential. Tillsammans med dig utvärderar vi och preciserar behoven i er organisation.

Vår rekryteringsprocess handlar om att få tre pusselbitar att passa ihop:

  • Arbetsuppgiften
  • Arbetsplatsen
  • Kandidatens kompetens till uppgiften

Kompetensbaserad rekrytering

För att du ska få en så rättvis och bra rekrytering som möjligt jobbar vi med kompetensbaserad rekrytering. Det är en strukturerad metod där kompetens, oavsett ålder, kön eller etnicitet, styr rekryteringsprocessen.

Med energi och expertis hjälper vi våra kunder med att nå sina verksamhetsmål, genom att identifiera och attrahera nyckelpersoner med rätt kompetens och med rätt erfarenhet.  Det kallar vi helt enkelt för ”Smartare kompetensmatchning”.

Rekrytering

Bara 4995 SEK.

Superboost din rekryteringsprocess.

Marketing Expert

e‐rekrytering & mångfaldskonsult

Övervaka rådgivning om moderniserade rekryteringsprocesser med fokus på mångfald, rättvisa och inkludering.

Vi ökar våra kunders resultat genom att optimera deras tillväxtpotential.

Bra rekrytering är avgörande för varje organisation, speciellt när arbetsmarknaden är trång, och du befinner dig i en starkt konkurrensutsatt bransch med behov av högutbildade yrkesmän – JobbPro hjälper till att hitta rätt personer för rätt roller vid rätt tidpunkt.

We boost our clients to get more sales

Vår rekryteringsprocess

Vår skräddarsydda rekryteringsprocess är en organisationsspecifik modell som syftar till att hitta rätt kandidat för rätt jobb vid rätt tidpunkt.

Vår allomfattande rekryteringsprocess har 7 nyckel-faser, men den kan variera från beroende på kunders affärsvertikal, organisationsstruktur, befintliga rekryteringsarbetsflöde, företagets storlek, verksamhetens karaktär och urvalsprocessen. vi skräddarsyr alltid vår process utifrån kravprofil och våra kunders behov.

Utnyttja kraften i sociala medier, sökmotorer och AI.

Kontakta oss för dina behov av kompetent personal.

Gör en inledande kravprofil och berätta för oss vilken kompetens ditt företag behöver. Vi kontaktar med dig inom kort och påbörjar samtidigt matchningsprocessen.

“Vid rekrytering finns det inga bra eller dåliga erfarenheter – bara lärande! Vi har över 30 års erfarenhet av branschen och gör vårt bästa för att hjälpa dig utifrån din unika situation. Vi finns för dig.”

Tony Zohari

Grundare, JobbPro.net

jobbpro team
Sandra Jakobsson
Rekryteringskonsult

Genom att lämna in mina uppgifter samtycker jag till att bli kontaktad.