Vi delar din ambition.

När din karriär eller organisation utvecklas är vi där med dig på din resa mot framgång. Till skillnad från många andra, vi på jobbPro är engagerade i att arbeta för din morgondag.

  • Personliga
  • Kompetenta
  • Professionella
jobbPro-Logo-1x

Vid rekrytering finns det inga bra eller dåliga erfarenheter – bara lärande!

Tony Zohari

Grundare jobbPro.net

Människor är hjärtat i vårt företag.

Vår storlek är vår styrka. Vi är tillräckligt små för att bry oss men tillräckligt stora för att påverka. Genuin passion och entusiasm för det vi gör, i kombination med en djup förståelse för vår bransch, och vår förmåga att svara och snabbt anpassa oss till kundernas behov, är det som gör oss unika.

Vår framgång är vårt team. Vi är stolta över vårt engagemang för våra viktigaste tillgångar – vårt folk – genom erkännande och belöningar. Vi tar hand om dem så att de kan ta hand om dig.

Vissa organisationer vi samarbeta med

Matchande erfarenhet med expertis.

Låt oss arbeta tillsammans för att skapa ett framtid att fungera för alla.

Säker tillväxt

Vi sätter oss ner med ditt team för att identifiera vad det är du vill uppnå, mäter dina rekryteringsmått för mångfald och sätter upp mönstret för att mäta framgång.

Reklam

Rikta in källor där olika kandidater samlas.

Prestanda

Utnyttja AI för att granska CV.

Optimering

Ökad mångfald i kandidatscreening

”I en perfekt optimerad värld skulle rekryterare hoppa över jobbsidorna helt. De skulle använda AI-teknik för att identifiera de bästa webbkanalerna för att nå sina målpersoner och bestämma lämpligt intervall för deras annonsbudget beroende på storleken, omfattningen och egenskaperna hos deras publik.” –Adrian Cernat, Medgrundare av SmartDreamers

Marketing Expert
Sandy Reiff

e‐rekrytering & mångfaldskonsult

Rådgivning om moderniserade rekryteringsprocesser med fokus på mångfald, rättvisa och inkludering.
Öka effektivitet efter automatisering av delar av rekryteringsprocessen.

Utnyttja kraften i sociala medier, sökmotorer och AI

Håll dig uppdaterad med tekniker som kan hjälpa dig att hitta den perfekta personen för jobbet.

We equip marketing leaders

jobbPro stödjer rekryteringskunder med:

Hjälper till att minska kostnaderna för jobbannonser, öka räckvidden för ett jobbinlägg och förbättra anställningsprocessen med hjälp av sociala medier och sökmotorannonsering.

Ett antal studier inklusive en rapport från MRNetwork indikerar att vi lever i en kandidats värld nu. En organisations namn och varumärke räcker inte längre för att locka högkvalificerade personer.

Din kandidat är konsument och skulle vilja bli behandlad som sådan. Så vi samarbetar med ditt marknadsföringsteam för att först bygga en anställd persona och sedan använda denna persona för att nå utvalda målkandidater, vilket säkerställer att du når ut till kandidater som kommer att tillföra mycket mer värde till din organisation.

För att ge dig den bästa kandidaten tittar vi på både aktiva och passiva kandidater för att hitta de idealiska övervägandena för jobbet och presentera jobberbjudanden till dessa riktade kandidater.

Den här tjänsten är speciellt mycket effektiv för högkvalificerade yrkes- och chefsbefattningar eftersom vi pratar med även lämpliga kandidater som inte ens letar efter ett jobb och använder övertygande teknik för att övertyga dem om att söka.

Skräddarsydda och färdiga kompetens-utvecklingskurser.

2022-09-11T08:40:18+02:00
WordPress kurs

WordPress

Utbildningsmål: Lär dig WordPress och börja bygga din webbplats. Kursen är utformad för att ...

Låt oss få saker att hända.

Karriärvägledare

Richard Madsen

Karriär/studievägledare

Genom att lämna in mina uppgifter samtycker jag till att bli kontaktad.